top of page

TÄYSPALVELU

 

Kiireisen perheen pelastaja!

Täyspalvelussa voit tuoda tavaraa myyntiin niin, että me hoidamme kaiken. Täyspalvelun avaus maksaa 10 €, mitään muuta myyntipaikkamaksua ei ole, vaan myyntien tuotto menee "fifty-fifty"- periaatteella puoliksi eli provikka myynnistä on 50 %.


Täyspalvelussa me teemme kaiken. Hoidamme tuotteiden hinnoittelun, esillepanon, järjestämisen ja myynnin, sekä tilityksen. Kalleimpiin tuotteisiin asennamme hälyttimiä.

 

Myyntiaika on neljä viikkoa (28 pv). Täyspalvelun alkaessa tuodaan kaikki tuotteet kerralla Pikku Siiliin (vaatteet, lelut, pelit, kirjat). Täyspalveluun voi tuoda keskimäärin 4 Ikea-kassillista myyntiin. Mikäli sinulla on suurempi määrä tuotteita, ilmoitathan siitä aikaa varattaessa. Etukäteen sovittaessa meille voi tuoda täyspalveluun isompia tuotteita, kuten pinnasängyt, vaunut, hoitopöydät, polkupyörät. Tilitämme myyntituotot sinulle valitsemallasi tavalla käteisellä (maksimissaan 100 euron tilitykset) tai tilille maksettuna. Myyntijakson päätyttyä loput tavarat tulee hakea 14 päivän kuluessa. Tämän jälkeen hakemattomat tavarat siirtyvät PikkuSiilin omistukseen.

Asiakkaan tulee katsoa tarkasti läpi myyntiin tuomansa vaatteet ja tavarat.

Veloitamme jokaisesta täyspalveluun sopimattomasta tuotteesta

15 snt/tuote (esim. likaiset tai rikkinäiset tuotteet).

Tässä ohjeet hyvään täyspalveluun:

Täyspalveluun otetaan myyntiin vain vastapestyjä ja silitettyjä, siistejä, ehjiä ja värinsä/muotonsa säilyttäneitä ajanmukaisia lastenvaatteita ja tavaroita.

Myyntiin otetaan vaatteita sesongin mukaan eli kevät/kesä ja syksy/talvi. Pakkaa myyntiin tuotavat tuotteet  kasseihin, joihin kirjaat oman etu- ja sukunimesi sekä päivämäärän. (Et välttämättä saa takaisin juuri samoja kasseja, joten älä tuo tavaroita "lempparikassissa".

Kaikki lelut ja pelit joissa on pikkuosia, pienet vaatteet, sukat, alusvaatteet ja sukkahousut pakataan uusiin, kirkkaisiin minigrippusseihin koot merkittyinä sekä myyntiin sopivissa erissä.

Huom. kaikkien osien tulee olla tallella.

Pelit olisi hyvä olla alkuperäispakkauksissa.

Bodyt tuodaan napitettuina.

Pussilakanoihin ja tyynyliinoihin koko merkinnät, esim. pinnasänky, junior jne.

Mahdolliset vanhat kirpputorilaput tulee olla poistettu, mutta yleensä jos tavarat eivät ole menneet kaupaksi muilla kirpputoreilla, on niiden myynti jatkossakin hyvin epätodennäköistä.

 

PikkuSiili pidättää oikeuden jättää laittamatta myyntiin tavaroita, jotka eivät täytä em. vaatimuksia. Laitamme nämä tuotteet pois.

 

Mitä tuoda myyntiin:

Myyntiin voi tuoda kaikkea lapsiin ja äitiyteen liittyvää vaatetta ja tavaraa. Erityisen hyvin myyvät myös lelut, pelit ja kirjat.

Mitä monipuolisempi "kojusi" on, sitä parempi on yleensä myynti.

Huom !! Emme ota myyntiin aikuisten vaatteita, eli 50-170 cm ovat lasten täyspalveluun sopivat koot, sekä selkeästi lapsille/nuorille suunnatut XS-M koot.

 

Täyspalvelupaikkaa pitää tiedustella, otamme niitä kerralla rajallisen määrän.

 

Tiedustelut PikkuSiilin puh. 045-312 0012

 

Varaa paikkasi suosittuun täyspalveluun!

bottom of page