top of page
 

Itsemyynti on perinteinen itsepalvelukirppis myyntitapa eli hinnoittelet tuotteet ja tuot kirppikselle. Siivouksesta ei tarvitse murehtia, sillä me siivoamme jokaisen pöydän kerran päivässä. Myynnin voit aloittaa minä päivänä (ti-su) tahansa. Me hoidamme myynnin ja tilityksen.

 

Varattu aloitusmyyntijakso maksetaan myynnin alkaessa tai maksu voidaan vähentää myynneistä. Voit aloittaessa jättää myynnin jatkon ns. "avoimeksi" kahden päivän irtisanomisajalla.

Myyntipaikka/-maksu sisältää:

Kaksi leveää ja syvää, tilavaa hyllyä, hyllyn alla ja vieressä olevan lattiatilan (irtotavara koreissa), reilun mittaisen vaatetangon n. 1,5 m ja henkarit, sekä kovahälyttimiä. Lisäksi hintaan kuuluu myyntipaikkasi siivous kerran päivässä.

 

 

Myyntipaikkojen hinnat 1.9.2022 alkaen

1 vko    (7 pv)         30 € + 5% provisio

4 vkoa (28 pv)       100 € + 5 % provisio

Lisävuorokausi    5 €

Hintatarra-arkki 33kpl 1€

 

Myyntipaikan tyhjäysmaksu 10 €.

Tämän voit sopia tai perimme maksun ellei myyntipaikkaa tyhjätä sovittuna myynninlopetuspäivänä ja paikkaan on uusi tulija.

Kalustepuoli

Kalustepuolelle kuuluvat isot tuotteet erikseen (esim. vaunut, rattaat, turvakaukalot, sängyt, pyörät jne.)

 

Kalustepuolen provisio on 30 %. Normaalia myyntipaikkaa pitäneet voivat  jatkaa halutessaan kalustepaikkaa provisiolla myyntijaksonsa jälkeen sopien siitä kassalla.

 

Pelkästään kalustepuolelle tuotteita tuovat:  Kalustepuolen avausmaksu kuukauden (28 pv) myyntiajalle on 7 €. Voit tuoda 1-2 tuotetta tilanteesta riippuen, kysy meiltä lisää.

 

 

Hinnoittelu: 

Käsinkirjoitetut viivakoodihintalaput: 

Ellet halua kirjoittaa hintalappuja koneella, voit myös ostaa PikkuSiilistä tyhjiä viivakoodihintalappuja (ns. nollatarroja), joissa myyntipaikkanumero on valmiina. Kirjoitat käsin tuotekuvauksen ja hinnan. Tarrallinen 33:n hintalapun arkki 1 €.

Hintalapuissa näkyy myyntipaikkanumero, mutta myynti tapahtuu sinulle luotuun henkilökohtaiseen asiakasnumeroon. Tullessasi uudelleen myymään, et ole enää paikkasidonnainen, vaan voit käyttää jo hinnoittelemiasi viivakoodihintalappuja uudelleen. Seuraavalla kerralla vaihdat niihin vain myyntipaikkanumeron. Näin ostajat osaavat viedä ne tarvittaessa takaisin omalle paikalle.

 

Nettihintalaput:

Etusivulta luettavien ohjeiden lukemisen jälkeen, hinnoittelu hinnoitteluikkunasta on todella helppoa. Hintalaput tehdään omalla ASIAKASNUMEROLLASI (Reskontra nro.), minkä näet sopimuksen vastakappaleestasi tai voit kysyä sen kirpputorilta. Ole varma siitä, että asiakasnumerosi on oikein - myyntisi menee sinne. 

 

Kirjoitat ja tallennat hintalapun kerrallaan, jolloin ne siirtyvät kirppikselle tulostuksesta haettavaksi. Saat samalla kirjoittamillesi hintalapuille täydellisen myynninseurantalistan. Tarrallinen 33:n arkin hintalappu arkki 1 €.

Huom! Nettihintalappujen ohjeet ja teko etusivulta. Tee hintalaput kohdasta: TEE HINTALAPUT, jolloin aukeaa hinnoitteluikkuna. Tällöin saat siistit hintalaput ja parhaimman myynninseurannan tuotteillesi.

Hintalappujen kiinnitys:

Viivakoodia ei saa taittaa tai lävistää. Jos laitat teippiä tms. sen päälle, ei teippi saa olla "runtussa".

Suosittelemme tarrallisten hintalappujen teippaamista kartongille, jotta hintalapusta tulee tukevampi. Kiinnitä kartonki hintalappu hälyttimellä tai esim. narulla tuotteeseen. Tämä vaiva kannattaa nähdä vähintään arvokkaampien tuotteiden kohdalla esim. merkkivaatteet, hyväkuntoiset toppapuvut tai kengät jne.

 

Tarrallinen hintalappu ilman vahviketta pitää kiinnittää pysyvään pintaan esim. haalareissa fleecekaulukseen tai trikoovuoriin. Pukujen ulkopinnat ovat liukkaita ja hylkivät tarran kosteutta.

 

Kenkien ulkopinnoissa tarrallinen hintalappu pysyy vain hetken. Laita vahvikeen kera kiinni tai hintalappu kengän sisäpintaan (suorana).

Myynninseuranta:

Myynninseuranta onnistuu jättämällä sähköpostiosoitteesi, johon tulee myyntijaksosi ajan joka ilta reaaliaikainen raportti myydyistä myyntituotteistasi (juoksevat numerot) ja kokonaismyyntisaldo. Huom! Joihinkin sähköpostiosoitteisiin raportit eivät pääse läpi esim. Hotmail. Myyntisaldoa voit kysyä myös paikanpäällä tai puhelimitse. Myynnit kuluvalta päivältä päivittyvät iltaisin kirppiksen mentyä kiinni, joten kysyessäsi myyntiäsi kesken päivän saat myyntisaldon edelliseen iltaan saakka.

 

 

Vuokra-ajan päättyessä:

Käy tarkasti läpi muut myyntihyllyt, joihin on saattanut kulkeutua tavaroitasi. Älä unohda yhteisvaatetangossa olevia vaatteitasi. Huom! Myyntisi katkeaa myyntijakson päätyttyä. Hintalaputtomia tuotteita säilytämme 2 vkoa, jonka jälkeen ne siirtyvät PikkuSiilin omistukseen. PikkuSiilin toimeista tyhjennetyt myyntipaikalla olleet tavarat on haettava kahden viikon (14 pv) sisällä, jonka jälkeen tavarat siirtyvät PikkuSiilin omistukseen. Sovittaessa voimme varastoida tavarasi määräajaksi hintaan 8 € / vko.

 

 

Tilitykset:

Tilitysmuotona mieluiten tilimaksu (maksut n. 1 viikon kuluessa. Huom! Maksupankkina OP). Käteistilitys on mahdollinen maksimissaan 100 euroon saakka. Käteistilityksiä säilytämme 1 kuukauden ajan viimeisestä myyntipäivästä laskettuna. Myyntituotosta vähennetään provisio sekä maksamattomat viikkovuokrat.

 

 

PikkuSiili vastaa yleisestä valvonnasta, mutta ei korvaa mahdollisia varastettuja tai rikkoutuneita tavaroita! Ilmoitamme kaikki varkaustapaukset poliisille !

ITSEMYYNTI

HUOM! Myyntipaikan varaus on sitova. 

Täältä löydät lisää vinkkejä,

mitä myyntiin kannattaa tuoda ja mitä ei

bottom of page